רקע:

ארגונים המבצעים מבדקי הסמכה לתקני בטיחות מזון נדרשים להעמיד צוות המכין את המבדק והמוסמך לעריכת אותם מבדקים. קורס זה יסמיך את המשתתפים לבצע מבדקים פנימיים בארגונים בהם מנוהלת מערכת איכות משולבת עם מערכת ניהול בטיחות מזון.

מטרות הקורס:

1.היכרות מעמיקה עם דרישות התקן לניהול איכות ISO 9001 והתקן לניהול מערכת בטיחות מזון ISO 22000 
2.רכישת כלים פרקטיים לביצוע מבדקים פנימיים בארגון ומבדקי ספקים.
3.היכרות מעמיקה עם דרישות שיטת ה- HACCP והבנת האופן בו היא משתלבת ב- ISO 22000.
 

נושאי הלימוד:

  • סוגי מבדקים
  • רשימות תיוג
  • תיעוד
  • הבחנה בין סוגי הערות
  • תכנון מבדקים
  • תכונות וכישורי עורך מבדקים
  • ניהול ישיבות פתיחה וסגירה
  • דוחות סיכום
  • מעקב ועוד
 

קהל יעד:

מתאים לבעלי תפקידים בארגונים מוסמכי ISO9001 ושאר תקני ניהול ובקרת איכות המבצעים מבדקים פנימיים בארגון. 

דרישות הלימודים:

  • עמידה במבחן מסכם, ציון עובר בקורס : 70 ומעלה.

תעודת סיום קורס:

בסיום הקורס תונפק תעודה/ אישור השתתפות מטעם חברת ControlUnion.


מרכז מקצועי
: נפתלי גבאי, סוקר ומדריך בכיר

מרכזת ההדרכה ב ControlUnion Academy: ליאת אילת, מייל: leilat@controlunion.com

תכנית הדרכה

מיקום: מרכז הדרכה של חברת סקאל ישראל. רחוב יוסף לוי 23 קרית ביאליק
*קיימת אפשרות לקיום קורס זהה באיזור המרכז.

סך הכל שעות: 8 שעות סה"כ  8:30-16:30

מתכונת הקורס: מפגש 1

עלות קורס:  850 ₪ למשתתף לא כולל מע"מ.

למידע נוסף בנושא תקני בטיחות מזון לחץ כאן

להרשמה לקורס אנא הורידו טופס הרשמה לקורס ושילחו במייל לליאת: leilat@controlunion.com 

 

אני מתעניין/ת בפרטים נוספים לגבי קורס זה

משתתפים נוספים
תקציר פרטי פניה

למידע נוסף 
טלפון: 04-8758400 שלוחה 5

אימייל: israel@controlunion.com

סגירת תפריט
דילוג לתוכן