רקע:

בשנים האחרונות, ארגונים רבים העוסקים במזון ובחקלאות נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות
ה- HACCP . ככל שצוות ה- HACCP מקצועי יותר ומיומן יותר בשיטה, כך גדל הסיכוי להצלחת הטמעת התקן בצורה יותר טובה בארגון, וכמובן העלאת בטיחות המוצר. 

מטרות הקורס:

מסיימי הקורס שיעמדו בהצלחה בבחינה, יזכו לתעודת ראש צוות HACCP , ויהיו כשירים להוביל תהליכי HACCP בארגונים.


קהל יעד
:

אנשי מפתח המיועדים למלא תפקיד של ראש צוות בטיחות מזון על פי דרישות תקני בטיחות מזון- מנהלי איכות, מהנדסי מזון, יועצים.

נושאי הלימוד:

מפגש ראשון

התכנסות, רישום וקבלת חומרי לימוד

מבוא לקורס

תרגיל 1 – הצגת משתתפים

ההיסטוריה של ה- HACCP

דרישות קדם

צעד מקדמי 1 – צוות HACCP

צעד מקדמי 2 – תיאור המוצר

צעד מקדמי 3 – שימוש מיועד

צעד מקדמי 4 – תרשים זרימה

תרגיל 2 – הכנת תרשים זרימה

צעד מקדמי 5 – אימות תרשים זרימה

עקרון מספר 1 – זיהוי סיכונים

תרגיל 3 – עקרון מספר 1

סיכום תרגיל

מפגש שני

לוגיקה הבחירה לקביעת נקודות CCP

תרגיל 5 – תרגול לעקרונות 1+2

עקרונות 3-7

עקרונות 3-7 ) המשך (

תרגיל 6 – תרגול עקרונות 3-7

אופן ההסמכה

בוחן מסכם

דפי משוב והתפזרות


דרישות הלימודים: 
עמידה במבחן מסכם, ציון עובר בקורס : 70 ומעלה.

תעודת סיום קורס:

בסיום הקורס תונפק תעודה/ אישור השתתפות מטעם חברת ControlUnion.

מרכז מקצועי: אבי מלץ, עורך מבדקים בכיר וטכנולוג מזון בעל ניסיון רב שנים

מרכזת ההדרכה ב ControlUnion Academy: ליאת אילת

לחץ להורדת טופס הרשמה לקורסיש לשלוח את הטופס ל leilat@controlunion.com

המלצת לקוחות שהשתתפו בקורס: "אני חייב לציין שהקורס ביום ב' היה מעולה!ההדרכה של אבי הייתה מצוינת, מקצועית וסוחפת (למרות שדובר רק על משרד הבריאות ולא על משרד החקלאות), ולגבי ההתלבטות שלי בהחלט הקורס הוא הנכון עבורי.  רועי 13.3.2019

תכנית הדרכה

מיקום: מרכז הדרכה של חברת סקאל ישראל. רחוב יוסף לוי 23 קרית ביאליק
*קיימת אפשרות לקיום קורס זהה באיזור המרכז.

סך הכל שעות: 16 שעות סה"כ  

מתכונת הקורס: 2 מפגשים 8:30-16:30

עלות קורס:  1850 ₪ למשתתף לא כולל מע"מ.

 

 

אני מתעניין/ת בפרטים נוספים לגבי קורס זה

משתתפים נוספים
תקציר פרטי פניה

למידע נוסף 
טלפון: 04-8758400 שלוחה 5

אימייל: israel@controlunion.com

סגירת תפריט
דילוג לתוכן