רקע:  ב- 1 לאוגוסט 2018, פרסמה BRC גרסה חדשה לתקן בטיחות המזון שלה.

לאחר תקופת המעבר, תחליף גרסה 8 את גרסה 7.

המבדקים לתקן בגרסה 8 יחלו ב 1 בפברואר 2019.

בכדי ליישם את דרישות התקן המעודכן ולספק תובנות עיקריות לשינויים, סקאל ישראל מתגייסת למען קהל לקוחותיה וכלל לקוחות BRC בארץ ותקיים קורסים נוספים בתחילת 2019.

מיקום הקורס: מרכז ההדרכה ControlUnion Academy במשרדי סקאל ישראל
            רחוב יוסף לוי 23 קרית ביאליק, קומה 2

מתכונת הקורס: יום אחד מלא 8:30 – 16:30

תאריכי הקורס:

25 במרץ 2019 

עלות קורס:  1,000 ש"ח 

מרצה: אבי מלץ 

שפת ההרצאה: עברית

קהל יעד:

יצרנים, מנהלי תפעול, מנהלי איכות, יועצי מערכות בטיחות מזון, מפקחים וסוקרי מזון, עורכי מבדקים ועוד

דרישות הלימודים: עמידה במבחן מסכם

תעודת סיום קורס: בסיום הקורס תונפק תעודה מטעם Control Union Academy

מרכזת ההדרכה: ליאת אילת, מייל: leilat@controlunion.com 

הערות:

  • הקורס מיועד ללקוחות חברת סקאל אך פתוח להרשמה לנציגי כל החברות.
  • במקום יוגשו כיבוד קל בהתכנסות וארוחת צהריים
  • חשוב: ההשתתפות בכנס מחייבת רישום מראש
  • ביטול השתתפות עד 14 ימי עסקים ממועד הכנס ללא חיוב, כל המבטל לאחר 14 ימי עסקים יחוייב ב 50% מסך התשלום.

מטרות הקורס:

  • הבנת הסיבות לשינויים בתקן וההתפתחויות בתעשייה
  • הבנה כיצד ישפיעו השינויים יטיבו עם קמעונאים, יצרנים, סוקרים וצרכנים
  • הבנת השינויים בגרסה החדשה כולל שינויים לפורמט התקן, שינויים בפרקים קיימים, דרישות ופרקים חדשים.
  • הכרה בשינויים בפרוטוקול של התקן
  • הבנה של תהליכי המבדק, כיצד הוא צריך להתבצע ומתועד.

השינויים בתקן:

עדכון של גרסה 8 הגיעה לאחר התייעצויות וקבלת דרישות מבעלי עניין וסקירת נושאים חדשים המתעוררים בתעשיית המזון.

ההתמקדות במהלך העדכון כללה את התחומים העיקריים הללו:

  • עידוד פיתוח תרבות ארגונית של בטיחות מזון.
  • הרחבת הדרישות לפיקוח בנושאים סביבתיים, כדי לשקף את החשיבות הגוברת של הנושא (Zoning )
  • עידוד אתרים להמשיך לפתח מערכות של בטיחות והגנת מזון..
  • הבהרת הדרישות לאזורי ייצור בסיכון גבוה והקצאת פרק נפרד לנושא.
  • הבהרת הדרישות לאתרים המייצרים מזון לחיות מחמד.
  • הבטחת תאימות גלובלית והשוואה לדרישות Global Food Safety Initiative )GFSI)

קיימים 2 פרקים עיקריים שנוספו לתקן. פרק 8 מתייחס באופן ייחודי לנושאי חלוקה לאזורים ומציג את הדרישות לאזורי ייצור בסיכון גבוה זאת בכדי להדגים שאתרי ייצור נוקטים במירב האמצעים להבטיח, מניעת זיהום מוצרים במזהמים פתוגניים.

פרק 9 מציג את הדרישות של המודול הוולונטרי של מוצרים סחירים (Traded Goods voluntary module ) כדי להבטיח שהגדרות ואישור מוצרים סחירים יביאו לייצור מוצרים איכותיים, בטוחים יותר וחוקיים.

ייצור מזון לבעלי חיים, יהיה כלול בגרסה החדשה בפרק 5. נושאים נוספים בגרסה 8 הם תהליכים חדשים במערכות התראה מיידית, אבטחת מידע סייבר, והגדלת תדירות המבדקים הפנימיים – לפחות 4 פעמים בשנה. 

להרשמה לקורס אנא הורידו טופס הרשמה לקורס BRC8 ושילחו במייל לליאת: leilat@controlunion.com 

 

אני מתעניין/ת בפרטים נוספים לגבי קורס זה

משתתפים נוספים
תקציר פרטי פניה

למידע נוסף 
טלפון: 04-8758400 שלוחה 5

אימייל: secal.marketing@controlunion.com

סגירת תפריט
דילוג לתוכן