רקע:

 HACCP- Hazard Analysis Critical Control Points 
שיטה שתפקידה לזהות,להעריך ולשלוט בגורמי סיכון משמעותיים לבטיחותו של מוצר מזון. 
הגישה מבוססת על שבעה עקרונות מרכזיים לבקרת בטיחות מזון. 
גישה זו באה לנתח לזהות ולאפיין את כל הסיכונים אשר עלולים להתרחש בכל אחד משלבי ייצור המזון.

נושאי הלימוד:

  • סקרי סיכונים
  • וולידציה (אימות מערכת)
  • קביעת נקודות קריטיות
  • נוהלי HACCP, נוהלי אימות
  •  PRP עקרונות FSSC22000 , BRC
  • ניטור ומדידה
  •  Recall 

מטרות הקורס:

היכרות עם דרישות תקני בטיחות מזון. 

היכרות עם התפקידים של מנהל מערכת איכות בארגון.

הקניית מיומנות בתכנון, הקמה, יישום, מעקב ושיפור מערכת ניהול האיכות.

יכולת ניהול מערכת איכות איכותית ויעילה בארגון, באופן עצמאי, תוך הקטנת עלויות.

קהל יעד:

מנהלי ארגונים בכל רמות הניהול, מנהלי ונאמני איכות, מנהלי מערכות ניהוליות אחרות, מהנדסי אמינות, יועצים ועורכי מבדקים.

דרישות הלימודים:

  • עמידה במבחן מסכם, ציון עובר בקורס : 70 ומעלה.

תעודת סיום קורס:

בסיום הקורס תונפק תעודה/ אישור השתתפות מטעם חברת ControlUnion.


מרכז מקצועי
: נפתלי גבאי, סוקר ומדריך בכיר

מרכזת ההדרכה ב ControlUnion Academy: ליאת אילת, מייל: leilat@controlunion.com

תכנית הדרכה

מיקום: מרכז הדרכה של חברת סקאל ישראל. רחוב יוסף לוי 23 קרית ביאליק
*קיימת אפשרות לקיום קורס זהה באיזור המרכז.

סך הכל שעות: 8 שעות סה"כ 8:30-16:30

מתכונת הקורס: מפגש 1

עלות קורס:  850 ₪ למשתתף לא כולל מע"מ.

להרשמה לקורס אנא הורידו טופס הרשמה לקורס ושילחו במייל לליאת: leilat@controlunion.com 

 

אני מתעניין/ת בפרטים נוספים לגבי קורס זה

משתתפים נוספים
תקציר פרטי פניה

למידע נוסף 
טלפון: 04-8758400 שלוחה 5

אימייל: israel@controlunion.com

סגירת תפריט
דילוג לתוכן