IFS הינו תקן לניהול בטיחות מזון במפעלי מזון, בתי אריזה, מפעלים לייצור אריזות, איחסון ולוגיסטיקה ומוצרי צריכה.

 זו מערכת ניהול שנוצרה כצורך של מספר מדינות באירופה, גרמניה, צרפת ואיטליה שלא רצו לאמץ את התקן האנגלי והקימו תקן משלהם כדי להבטיח שיצרנים יפעלו עפ"י מערכת ניהול מחייבת בדומה ל – BRC על כל חלקיו ותחומי עיסוקו.

 

לחצו למידע נוסף על תקן IFS

 

 

לקבלת מידע נוסף ולקבלת הצעת מחיר צרו קשר:

 

אני מתעניין/ת בפרטים נוספים לגבי תקן זה

תקציר פרטי פניה
סגירת תפריט
דילוג לתוכן